Велосипед 16" Apollo NEO girls рожевий/білий

  • Виробник: APOLLO
  • Артикул: SKD-11-71
  • Наявність: Немає в наявності
  • 9 686 грн
+
-



Теги: Велосипеды, APOLLO

Лінійка велосипедів лінійки NEO, від австралійського бренду Apollo, славиться легкою вагою та правильно підібраними комплектуючими, які роблять їзду зручною і безпечною. І дитяча одношвидкісна модель NEO 16, що підходить для юних велосипедистів з ростом 95-117 см, не стала винятком.


Рама і вилка зроблені з легкого і міцного алюмінієвого сплаву. Він практично не схильний до корозії та може служити довгі роки. Для додаткового зменшення ваги, стінки труб зроблені тонше в тих місцях, які не відчувають великих навантажень, при цьому жорсткість конструкції залишається такою ж. Рама покрита прозорим лаком, під яким знаходяться яскраві деколі. Кермо, винос і підсідельний штир також виконані з алюмінію, а їх розміри спеціально підібрані, щоб відповідати ширині плечей, а також довжині рук і ніг дитини. Суперкомфортні сідло і гріпсі дозволять довго кататися і не втомлюватися. Велосипед комплектується додатковими тренувальними колесами. Вони допоможуть дитині абсолютно безпечно навчитися їзді на велосипеді. А коли крутіння педалей і кермування будуть освоєні, коліщатка можна від'єднати і почати освоювати баланс.


Колеса складаються з алюмінієвих ободів і алюмінієвих втулок, а взуті вони в покришки шириною 1.75'', які відмінно підходять для асфальту і утоптаного ґрунту. За зупинку велосипеда відповідає ножне заднє гальмо, яке дуже просте в освоєнні. Також є додаткове переднє обідне гальмо, що допомагає навчитися використовувати гальмівні ручки на кермі, що б легше перейти на більш дорослі моделі з двома обідними гальмами. Ручка гальма має зменшений важіль, яким дітям набагато зручніше користуватися, ніж класичними ручками. Трансмісія має всього одну швидкість. Це дозволить швидше навчитися повертати, гальмувати і тримати рівновагу на велосипеді, не відволікаючись на перемикачі та не ризикуючи пошкодити їх у разі падіння. Співвідношення передньої та задньої зірки підбиралось так, що б дитина могла легко стартувати без сторонньої допомоги. Для захисту одягу від забруднення ланцюговим мастилом і зажовування в трансмісію, на велосипед встановлений спеціальний кожух. Педалі для велосипеда відповідають дитячому розміру ноги.


Apollo NEO 16 - це відмінний байк, який легко розганяється і гальмує за рахунок малої ваги, а також він дуже зручний в керуванні, завдяки продуманій геометрії рами та спеціально підібраним компонентам.

Характеристики товару
Бренд APOLLO
Вид Велосипед
Вилка 16" алюминиевая, ригидная
Винос алюминиевый, под 2 болта
Втулки Алюминий, на гайках
Грипси Kraton
Діаметр колеса 16"
Додаткові опції Тренировочные колёса
Електричний привід нет
Заднє гальмо ножной
Зріст 95-117 см
Кількість швидкостей односкоростные
Касета 18
Категорія велосипеда Детские
Колір велосипеда Розово-белый
Матеріал рами алюминий
Модельний ряд Apollo NEO
Обода алюминиевые, 28 отверстий под спицы
Підсідельний штир алюминиевая, диаметр 22.2 мм
Педалі противоударный пластик
Переднє гальмо Ободной
Покришки 16" х 1.75 слик
Популярні фільтри Акция
Рік 2021
Рама Алюминиевая
Розмір рами One size
Руль алюминиевый 500мм
Рульова колонка 1-1/8" A-head, полуинтегрированная
Ручки гальма алюминиевые
Сідло Apollo, подростковое
Стать Женский
Тип вилки ригидная
Тип гальма ножной + ободной
Шаблон продукту Детские
Шатуни 36т

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре

Переглянуті товари